Pasen 2018

Wilt u even weg? Bij Villa Ardennen heeft u de keuze uit 64 luxe vakantiewoningen. De vakantiewoningen bieden voldoende ruimte voor groepen van 7 tot 54 personen.

Uw huidige selectie, van -
personen, bevat  64 vakantiewoningen.

 

Villa Beau Blanc
8 personen, Bomal

De villa "Beau Blanc" biedt naast een saunaruimte, een zonnebankkamer en een terras met jacuzzi. Gratis internet (WiFi).

Lees meer

Domaine du Jardinet
10 personen, Vieuxville

Prachtig gelegen villa op een landgoed van 1 ha met veel privacy, met verwarmd buitenzwembad (in de periode mei-oktober) en met tennisbaan met kunstgras, hele jaar bespeelbaar. Gratis internet (WiFi).

Lees meer

Villa Valentina
11 personen, Septon

Zeer luxe villa op een perceel van 2000 m² met schitterend uitzicht over de vallei. De villa beschikt over een Finse sauna, 5 persoons jacuzzi met Ipot-aansluiting en een ontspanningsruimte met poolbiljart, tafelvoetbalspel en darts. Wij accepteren geen jongerengroepen. Gratis internet (WiFi).

Lees meer

Villa Delia
8 personen, Stoumont

Luxe villa gelegen op een landgoed van 10.000 m² met een prachtig verwarmd binnenzwembad, Finse sauna en massage douche. Gratis internet (WiFi).

Lees meer

Villa Rupejola
12 personen, Durbuy

Luxe villa, volledig omheind en afgesloten met een hekwerk, rustig gelegen en toch op loopafstand van Durbuy. De villa is zeer luxe ingericht en heeft een prachtig verwarmd binnenzwembad, ontspanningsruimte met poolbiljart, leestafel en flatscreen met DVD en MiWi. Extra relaxruimte met flatscreen en DVD. Wij accepteren geen jongerengroepen. Gratis internet (WiFi).

Lees meer

Villa Orangerie
8 personen, Durbuy

Luxe villa met serre, gelegen op een bosperceel van 2700 m² met een groot terras. De villa grenst aan de golfbaan van Durbuy. Gratis internet (WiFi).

Lees meer

Villa Flavion
10 personen, Flavion

Nieuw in de verhuur!

Deze oorspronkelijke watermolen is omgebouwd naar een sfeervolle vakantiewoning, gelegen in een groene omgeving met veel privacy. Internet (WiFi) gratis.

Lees meer

Villa l´Eau Bleue
12 personen, Anloy

Het verwarmde binnenzwembad en de luxe zijn de belangrijkste eigenschappen van de luxe villa "l´Eau Bleue". Gratis internet (WiFi).

Lees meer